Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje – Džiaugiuosi, kad renkatės...(2011-03-23)

Paskelbta: 2011-04-05

Džiaugiuosi, kad pasidalinate savo patirtimi, kad patiriate bendrystę... Taip kalbėjo senjorų popietėje kovo 23-ąją apsilankęs Marijos radijo programų direktorius  kunigas Kęstutis Kėvalas.  Ir ne tik pasidžiaugė , kad jau ketvirti metai Paminklinės Kristaus  Prisikėlimo  bažnyčios  konferencijų salėje kiekvieną  trečiadienį susirenka didelis būrys senjorų, bet ir papasakojo apie Marijos radiją.

Dauguma senjorų yra labai uolūs Marijos radijo klausytojai, todėl buvo labai įdomu išgirsti iš paties  programų vadovo apie Marijos radijo  įsikūrimą. Apie pirmąją jos stotį Italijoje,  pirmąsias laidas Lietuvoje prieš šešerius metus, apie laidų kūrimą ir ateities perspektyvas. Reikia  tik pasidžiaugti, kad šiuo metu Marijos radijo laidos pasiekia  apie 90 procentų Lietuvos teritorijos, kad girdime ne tik šv. Mišias ir maldas, bet  girdime daug įdomių laidų įvairaus amžiaus žmonėms. Kaip pabrėžė kunigas Kęstutis, Marijos radijo tikslas -  skleisti krikščionišką viltį, kad žmonės suremtų pečius, pasidalintų rūpesčiais ir išmoktų  nugalėti sunkumus.

Susitikimas buvo labai šiltas ir nuoširdus, senjorai išgirdo atsakymus, pateikė savo pasiūlymų ir dėkojo kunigui Kęstučiui ne tik už apsilankymą popietėje, bet  už visa, ką  duoda Lietuvai Marijos radijas.

                            Rima Lipšienė

 

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021