Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

„Dialogas - žodis ir spalva“ (2012-03-04)

Paskelbta: 2012-03-08

Kovo 4-ąją projekte „Dialogas - Žodis ir spalva“ aktorius  bardas Mindaugas Ancevičius ne tik   skaitė Rimvydo Stankevičiaus  eiles , bet ir  išdainavo jo bei Aido Marčėno kūrybos posmus.

 

Jaunas aktorius, kuriantis Kauno lėlių ir Mažajame teatruose pavergė klausytojus savo jaunatvišku nuoširdumu, betarpiškumu. Mindaugas labai  džiaugėsi, kad turėjo  galimybę pasidalinti savo talentu mūsų Šventovėje. 

Fotomenininkas Mindaugas Kavaliauskas pakvietė  į savo darbų parodą „Kražių portretas“. Anot autoriaus,  dar studijuodamas Prancūzijoje ir Šveicarijoje, jau žvalgėsi naujo siužeto Lietuvoje ir surado jį Kražių miestelyje, kuris paliko daug reikšmingų pėdsakų Lietuvos istorijoje. Savo nuotraukose  jis ir pasakoja apie gyvenimą mažame miestelyje, kuriame jaučiamas praeities didingumas ir globalizacijos pulsas, kur keičiasi  kartos, bet vertybės išlieka tos pačios.

 

Mindaugo Kavaliausko darbų paroda aplankė ne tik Lietuvos miestus, bet  ir Lenkiją, Rusiją, Vokietiją, Šveicariją bei kitas šalis.  Juolab džiaugiamės šia paroda, nes Mindaugas Kavaliauskas su savo šeima yra mūsų  parapijos Jaunų šeimų būrelio nariai.  Tad linkime kūrybinės sėkmės,  tikėdami, kad sulauksime ir kitos parodos mūsų Šventovėje.

                                                                                      Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021