Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - kad būtume sveikesni (2012-04-18)

Paskelbta: 2012-04-25

 

Senjorai visada apsidžiaugia, kai popietėje apsilanko gydytojas ir  papasakoja apie dažniausiai pasitaikančius susirgimus, pateikia patarimų. Balandžio 18-ąją  mūsų popietėje   dalyvavo Kauno akademinių klinikų endokrinologė gydytoja Gina Butkuvienė.

Ji  lankosi nebe pirmą kartą ir senjorai  visada išgirsta iš jos  labai  aiškų  ir naudingą pasakojimą apie vieną ar kitą susirgimą. Šį kartą  gydytoja pasakojo apie nutukimą, pateikdama vaizdinę medžiagą.

 

Prelegentė išsamiai  išaiškino nutukimo klasifikaciją, jo  priežastis, veiksnius bei tipus. Pateikė daug naudingų patarimų, kaip derinti maisto produktus, kokių produktų vengti, kokį maistą valgyti. Ir juokaudama pasiūlė laikytis labai  paprastų ir nesenstančių tiesų: daug judėti, nepersivalgyti, valgyti, kai esi alkanas, bet ne  kai nuobodžiauji.

Popietėje apsilankė klebonas monsinjoras Vytautas Grigaravičius ir senjorai jį pasveikino dešimtmečio proga, kai jis darbuojasi mūsų parapijoje. Senjorai dėkojo klebonui už  jo didelius darbus, nuveiktus per dešimtį metų, linkėdami stiprybės ir Dievo palaimos.                                                 

 Rima Lipšienė                                                      

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021