Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Trečiasis adventinis koncertas „Belaukiant šv. Kalėdų“ (2014-12-14)

Paskelbta: 2014-12-15

Šį džiaugsmo, linksmybės trečiąjį Advento sekmadienį susirinkusius renginio „Belaukiant šv. Kalėdų” gerbėjus pasveikino parapijos klebonas mons. Vytautas Grigaravičius.

Jis kalbėjo, kad reikia džiaugtis artėjančiu Išganytojo atėjimu, o kad laukimas būtų džiaugsmingas ir tikras, monsinjoras kvietė ne tik pasidalyti pinigėlių auka, bet ir prisiminti užmirštą žmogų, jį pakalbinti, padaryti savo artimuosius nors akimirkai laimingus.

Nacionalinio Kauno dramos teatro direktorius E. Stancikas padėkojo adventinių koncertų rėmėjams V. ir A. Bancevičiams už suteiktą galimybę šioje erdvėje klausytis muzikos ir pakvietė į naują kelionę link Kalėdų kartu su „Acusto” dainininkais. 


Kęstučio Jakeliūno vadovaujamas vokalinis ansamblis „Acusto“ susikūrė 2010 metais, tačiau jau yra dalyvavęs įvairiuose konkursuose ir spėjęs pelnyti apdovanojimų. Solistai, kiek neįprastai pasklidę po salę, koncertą pradėjo V. Augustino daina „Anoj pusėj Dunojėlio“.

Ansamblio puikiai atliekami vokiečių kompozitorių vokaliniai šedevrai tikrai nudžiugino klausytojus šį džiaugsmui skirtą sekmadienį. 


Po koncerto žiūrovai galėjo pasigrožėti parodų salėje eksponuojama Kęstučio Lanausko skulptūrų ir Birutės Šližienės fotografijų paroda.

                                             Kristaus Prisikėlimo parapijos informacija





Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021