Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Fotografijų paroda „Vienas kelias, Vienas likimas, Vienas gyvenimas“ (2018-02-04)

Paskelbta: 2018-02-05

Vasario 4 d. sekmadienio popietėje vyko menininko Manto Mikulevičiaus fotografijų apie piligriminę kelionę šv. Jokūbo keliu nuo Porto miesto Portugalijoje iki Santjago de Kompostelos Ispanijoje parodos „Vienas kelias, Vienas likimas, Vienas gyvenimas“ atidarymas.


Dalį piligrimų į šį kelią išveda krikščioniškasis tikėjimas, sekimas Jokūbo, vieno iš Jėzaus apaštalų, pašauktų pamokslauti Iberijos pusiasalyje, pėdomis. Kiti pasiryžta po didelių nusivylimų, netekčių ar norėdami surikiuoti savo mintis ir priimti teisingą sprendimą. Jokūbo kelias – visų pirma tai kelias į save.


"Mintis eiti šiuo keliu kilo prieš keletą metų, tačiau galutinė intencija – padėka Dievui už suteiktą malonę – kūrybos džiaugsmo atradimą atsirado 2017 m. Jau kuris laikas domiuosi varpais, todėl kaip padėkos ženklą specialiai šiai kelionei sukūriau varpą ir nešiau visą kelią," - atviravo Mantas.

Tikimės, kad ši paroda kvies atrasti piligrimystės džiaugsmą šv. Jokūbo keliu. Apie neįprastą piligrimą ir varpą kviečiame skaityti >>> 

Kristaus Prisikėlimo  parapijos informacija

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021