Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Maldininkių grupė meldėsi už negimusius kūdikius (2018-11-24)

Paskelbta: 2018-12-10


Dievas pirmas pašaukia žmogų. Nors žmogus ir pamiršta savo Kūrėją ar slepiasi nuo Jo veido, vaikosi savų stabų ar kaltina Dievą, Dievas kiekvieną žmogų nenuilstamai kviečia susitikimui su Juo maldoje. Maldoje visada pirmas su meile kreipiasi Dievas, o žmogaus kreipimasis visada tėra atsakymas.

Daugiau nei prieš metus Kaune susikūrė moterų grupė, kurios tikslas – melstis už negimusius kūdikius. 2018 lapkričio 23 dieną viso pasaulio katalikų bendruomenė meldėsi šia intencija.

Šią dieną mūsų grupės moterys susirinko bendrai maldai Kauno Kristaus Prisikėlimo bazilikoje, susitiko su parapijos klebonu mons. Vytautu Grigaravičiumi.

Susitikimo tikslas – pristatyti šios susikūrusios grupės idėjas ir veiklos sritis: Individuali socialinė ir psichologinė konsultacija; Pagalba, surandant laikiną saugią gyvenamąją vietą; Psichologinė pagalba patyrusioms nėštumo nutraukimą, persileidimą ar naujagimio netektį.

Visas, pageidaujančias prisijungti prie mūsų moterų - maldininkių grupės, kviečiame skambinti tel. +370 67988222 p. Zitai

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021