Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Pirmasis susitikimas 2019-aisiais (2019-01-10)

Paskelbta: 2019-01-15


Sausio 9-osios popietė tapo gražia senjorų švente pradedant 2019-uosius metus. Ką reiškia, kad pradėjome kitus metus? Juk tai ne tik kalendoriaus lapelis. Liko metai, kurie paliko nė tik pėdsakus mūsų visų gyvenimuose, mūsų vaikų ir anūkų gyvenimuose, o taip pat valstybėje ir pasaulyje.

Apie prabėgusius metus ir pokyčius senjorai ir dalinosi mintimis šventinėje popietėje. Prisiminėme, ką patyrėme nepamirštamo ir įdomaus, dalyvaudami sambūrio susitikimuose, prisiminėme iškeliavusius Amžinybėn.

Pakviečiau pasimelsti už tuos senjorus, kurie šiuo metu sunkiai serga. Juk padeda ne tik vaistai, padeda visa, kas sutelkta į meilę, tikėjimą ir viltį.


Popietėje linksmą koncertą senjorams padovanojo Petrašiūnų bendruomenės centro choro „Monte Pacis“ ansamblis: Laimutė Vaznienė, Rozalija Bakanova, Romualda Andužienė, Danutė Mikšienė, Ina Kovalčiuk, Aušra Šimkutė. Vadovas – Arvydas Paulauskas.

Senjorai ne tik klausėsi, bet ir pritarė. Prasmingi dainų tekstai priminė jaunystę , prabėgusį laiką, priminė, kad reikia džiaugtis ne tik kiekviena diena. Juk ir visas gyvenimas - tik trumpa akimirka. Ansambliui linkėjome savo koncertais ir ateityje džiuginti klausytojus

                                                                               Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021