Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

„Dialogas - žodis ir spalva“ (2010-09-19)

Paskelbta: 2010-09-22

 

Rugsėjo 19-ąją po šv. Mišių meno mylėtojai vėl buvo pakviesti į konferencijų salę, kur prasidėjo per keletą metų pamėgto projekto „Dialogas – Žodis ir Spalva“ šio sezono pirmasis renginys.

Pirmiausia susirinkusius pasveikino klebonas monsinjoras Vytautas Grigaravičius,  palinkėdamas gražių sekmadienių ir susitikimų su menininkais mūsų Šventovėje. 

Projekto vadovas, Kauno akademinio dramos teatro direktorius Egidijus Stancikas džiaugėsi ištikimais meno mylėtojais, kurie susirenka į šias valandas, skirtas menui. Renginyje dalyvavusi Krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė taip pat linkėjo prasmingų sekmadienių visiems, kurie nori daugiau gerumo , kurie tiki, kad melas niekada nenugalės tiesos.

 

 

 

 

Pirmoji šio projekto žodžio valanda buvo skirta Mikalojaus Konstantino Čiurlionio 135-osioms ir Danutės Čiurlionytės Zubovienės 100 gimimo metinėms paminėti. Valandoje aktoriai Liucija Zorubaitė, Egidijus Stancikas , Daina Kazlauskienė ir pianistė Sonata Bielionytė padovanojo čiurlionišką valandą plačiąja šių žodžių prasme. M.K.Čiurlionio anūkė Dalia Paliukaitienė pasidalino prisiminimais ir pakomentavo parodą, skirtą M.K. Čiurlioniui ir D. Čiurlionytei Zubovienei. Parodą labai papuošė jaunųjų dailininkų iš Dainavos vidurinės mokyklos darbai.

                                                      Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021