Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Tarytum Kalėdų Senelio nykštukai... (2011-01-05)

Paskelbta: 2011-01-12

 

Senjorai susirinkę į pirmąją popietę 2011-aisiais sulaukė netikėtų svečių. Juos aplankė būrys vaikučių iš Kauno vaikų darželio „Rytmetys“ kartu su direktore ses. Birute Matusevičiūte, muzikos mokytoja Zita Patubinskaite, auklėtoja Danute Matusevičiūte.

Šypsojosi ne tik senjorų akys, bet ir širdys, kai vaikučiai giedojo kalėdines giesmeles, dainavo linksmas daineles ir deklamavo eilėraštukus. Jie tarsi Kalėdų Senelio nykštukai padovanojo labai šiltą valandą. Jie tarsi Trys Karaliai atnešė dovanų, kurių už didžiausius pinigus nenusipirksi.


Senjorai taip pat prisiminė vaikystės eilėraščius ir iš širdies savo išminties krislus dovanojo darželinukams. Buvo daug katučių ir šypsenų. Senjorai vaikučiams padovanojo saldumynų, kad grįžę pasidalintų su kitais darželio vaikais.

Susirinkome pirmą kartą, pradėdami 2011-uosius metus, tad malda prašėme stiprybės bei sveikatos visiems senjorams ir linkėjome kuo greičiau pasveikti tiems , kuriuos užklupo liga.

Buvome sutarę, kad į pirmąjį susitikimą po Naujųjų ateisime su kuo geriausia nuotaika, atsinešime po gražų humoro žiupsnelį ir su šypsena pradėsime metus. Taip ir atsitiko. Buvo daug šmaikščių pasakojimų, mįslių. Regis, kaip toj dainoj, ir bėdos, ir ligos pamirštos.

                                                       Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021