Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

„Dialogas – žodis ir spalva“ (2011-01-23)

Paskelbta: 2011-01-26

Dalinuosi – turtėju...

Šių žodžių gilią prasmę patvirtino ir sausio 23-ąją įvykusi valanda konferencijų salėje. Klebonas monsinjoras Vytautas Grigaravičius pasidžiaugė, kad kiekvieną sekmadienį po šv. Mišių į renginius konferencijų salėje apsilanko daug kauniečių, kvietė ir vėl ateiti į susitikimus su menininkais, kurie dalinasi savo dvasiniais turtais. Kvietė ne tik gauti, bet ir patiems pasidalinti tuo, ką kiekvienas sugebame. Reikia tik pagalvoti, o ką aš galėčiau: gal aplankyti seną draugą ar kaimyną, gal ką nors paguosti ar išklausyti? Kiek daug aplink tų paprastų pasidalijimų.

Nesuklysiu teigdama, kad visi, kurie buvo konferencijų pilnutėlėje salėje, gavo kupiną glėbį dovanų. Tokių dovanų, kurios atgaivino, nuskaidrino kasdienybę, privertė juoktis ir džiaugtis.

Tokias nepakartojamas akimirkas dovanojo projekto „Dialogas – Žodis ir Spalva“ valandoje dalyvavusi aktorė skaitovė Stefa Navardaitienė ir ansamblis „Bočiai“ /vadovas Vincentas Kursa/.

Keturis dešimtmečius buvusi „Grok, Jurgeli“ šeimininkė Stefa Navardaitienė vis tokia pat trykštanti energija, vis tokia pat žaisminga skaitė nepamirštamas Vytautės Žilinskaitės humoreskas. Kai susijungia du talentai - šiuo atveju rašytojos Vytautės Žilinskaitės ir aktorės Stefos Navardaitienės - tik belieka padėkoti Aukščiausiajam, kad tas moteris teko pažinti.
Visiems kauniečiams gerai žinomas ansamblis „Bočiai“ džiugino atliekamomis dainomis, norėjosi pritarti, norėjosi kiekvienam iš jų nusilenkti.

                                                                       Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021