Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Gegužės mėnuo buvo labai įdomus... (2011-05-25)

Paskelbta: 2011-05-30

 

Dalinosi senjorai įspūdžiais, patirtais gegužės susitikimuose, paskutinįjį mėnesio trečiadienį. Buvo aplankyta istorinė Prezidentūra, prisiminta tautos istorija, pagilintos žinios. Įdomus buvo susitikimas su Maironio literatūros muziejaus direktore rašytoja Aldona Ruseckaite, kuri senjorams pasakojo apie tvirtos dvasios lietuvę Gabrielę Petkevičaitę - Bitę.

Kauno muzikinis teatras padovanojo kvietimų ir didelei senjorų grupei suteikė galimybę pamatyti labai įspūdingą koncertą, kuriame dainavo mūsų teatro žvaigždės, bet juos visus galime vadinti ir Lietuvos žvaigždėmis. Dar grupė senjorų žiūrėjo spektalį „Bajederė“.

O paskutis mėnesio trečiadienis – tradiciškas. Mes pasveikinome ir pagerbėme gegužės mėnesį gimusias: gėlių žiedai ,“Ilgiausių metų“ . Ir dar daug gražių, šiltų palinkėjimų išsakė senjorai švenčiančioms gimtadienį. Be abejo, nuskambėjo ir dainos. Sukaktuvininkės – Jadvyga Bernotienė, Albina Diliūnienė, Aldona Kukštienė ir Veronika Giedraitienė pasidalino mintimis apie šeimas , apie gyvenimą.

Aptarėme kelionę į Šiaulius, kokius objektus pamatysime,ką aplankysime.
                                                                               Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021