Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Sekmadienio popietėje – Tautinio meno ansamblio „Ratilinis" koncertas (2012-01-15)

Paskelbta: 2012-01-20

Sakoma, kai žmonės draugėn susiburia ir prasmingai praleidžia laiką – įvyksta stebuklas: pamirštamos skriaudos ir bėdos, rūpesčiai ir kasdienybės problemos.

Taip ir atsitiko sausio 15-ąją, kurie apsilankė po šv. Mišių konferencijų salėje. Prieš renginį kalbėjęs klebonas monsinjoras Vytautas Grigaravičius ragino kiekvieną išnaudoti Dievo suteiktas galimybes, gaivinti savo talentus, nebijoti, neišsigąsti. Reikia tik apsidairyti ir pastebėti, kokius stebuklus mums atskleidžia Dievas mūsų žemiškoje kelionėje.

 

 

Valandą dainų ir melodijų dovanojo tautinio meno ansamblis „Ratilinis“ , vadovaujamas Vytauto Brušniaus. Beveik 20 žmonių – dainininkų ir muzikantų sužavėjo klausytojus, išjudino ir niekas neliko abejingas, pritarė, lingavo.

Po koncerto pagyvenusių žmonių sambūris „Senjorai“ pakvietė ansambliečius pabendrauti prie arbatos ir kavos. Popietėje apsilankęs kanauninkas kun.  Robertas Pukenis sutelkė bendrai maldai, palaimino kuklų vaišių stalą, pasidžiaugė bendryste ir palinkėjo nuotaikingai praleisti laiką.

Visi buvo linksmai nusiteikę, ansambliečiai traukė vieną po kitos visų gerai žinomas ir mėgiamas dainas, senjorai pritarė, net sukosi rateliai. Atrodo, kad senjorai ne vieną dešimtį metų nuo pečių nusimetė ir ligas, ir bėdas pamiršo. Ir skirsytis nesinorėjo . Štai ir įvyko didelis bendrystė stebuklas.

Rima Lipšienė
Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021