Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Pradėjome 2013-uosius (2013-01-02)

Paskelbta: 2013-01-18

 

Pirmasis  2013-ųjų  trečiadienis. Nors žiemužė, bet senjorai nepabūgo slidžių gatvių ir gausus  būrys susirinko į pirmąją popietę šiais metais. Stalas šventiškas, nuotaika  pakili. Jau tapo  tradicija, kad pirmąjį metų trečiadienį  susirenkame kaip į šventę, pasidalinti prabėgusių Šv.Kalėdų džiaugsmu, pasidalinti mintimis, pasidžiaugti, kad esame kartu jau šeštuosius metus...Ir nepabodome vieni kitiems, bet mūsų bendravime atrandame artumos, šilumos , savitarpio supratimo. Gebame įsiklausyti ir išgirsti vienas kitą.

Labai apsidžiaugėme sulaukę viešnių – kanklininkių ir dainininkių : Gražinos Večerskienės, Danutės Kupliauskienės ir Janinos Lekečinskienės. Jos  jau nebe pirmą kartą svečiuojasi mūsų popietėse. Ir šį kartą padovanojo nuotaikingą dainų pynę, kartu pakvietusios dainuoti   visus senjorus. Danutė Kupliauskienė pasveikino  su 2013-aisiais metais , linkėdama, kad atvertę švarų metų lapą – mėgintume rašyti be klaidų...

Popietėje buvo jauki, netrūko širdingų palinkėjimų, geros nuotaikos, dainų. Sujungė bendra malda, prašant Aukščiausiojo  stiprybės, sveikatos  visiems senjorams, jų šeimoms, bei širdingo noro ir šiais metais susitikti, dalintis, bendrauti. 

 

                           Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021