Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Džiaukimės kiekviena diena...(2013-01-30)

Paskelbta: 2013-02-07

 

Sausio 30-oji. Jau tapo tradicija, kad   mėnesio paskutiniojo trečiadienio popietėje  dalinamės mintimis apie prabėgusį laiką, diskutuojame, bendraujame. O svarbiausia pasveikiname tą mėnesį gimusius.  Gėlių žiedai. „Ilgiausių metų“ ir daug daug palinkėjimų, padrąsinimų.  

Vida Petkevičienė linkėjo kiekvienam, kad būtų kam pasiguosti, kad  būtų, kas išklauso, kas apkabina. Eleonora Pšibarauskienė kvietė džiaugtis, kad sulaukėme dar vienų metų, džiaugtis kiekviena diena. Genovaitė Jurgutienė norėtų, kad ne taip greitai bėgtų laikas, nes tiek daug dar norisi pamatyti, sužinoti. Mintys plaukė iš širdies ir beldėsi į kiekvieną...Daug prasmingų minčių buvo išsakyta, pasidalinta potyriais ir visi buvo išklausyti. Kaip ir  dera vienoje darnioje šeimoje, nors kai kam jau sukako 88-eri, o kitiems  nedaug per šešiasdešimt. Susirinkusius  senjorus vienija noras pabūti, pabendrauti, pasidžiaugti.

Įdomu  buvo paklausyti Vidos Petkevičienės įspūdžių iš Amerikos apie aplankytą Vašingtone Nacionalinę šventovę - Baziliką, kurioje yra  70 koplyčių.

Kokia šventė be  senjorų pamėgtų dainų? Praskaidriejo veidai, nušvito akys, kai visi iš širdies dainavome. Kaip įprasta popietę baigėme bendra malda, linkėdami sukaktuvininkams Dievo palaimos ir stiprybės.

                                                                              Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021