Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

"Dialogas - žodis ir spalva" tęsiasi...(2008-01-06)

Paskelbta: 2008-01-08

 

Jau gyvename 2008-asiais metais, bet renginių ciklas “Dialogas – žodis ir spalva” , prasidėjęs praėjusiais, tęsiasi. Į pirmąją šių metų renginį pakvietė aktorius Liubomiras Laucevičius ir dailininkas Vilius Ksaveras Slavinskas.

Garsus kino ir teatro aktorius Liubomiras Laucevičius skleidė savo talentą, skaitydamas Bernardo Brazdžionio, Justino Marcinkevičiaus bei kitų rašytojų kūrybą, paliesdamas jautriausias žmogaus gyvenimo stygas. Kaip kalbėjo renginių ciklo vadovas aktorius Egidijus Stancikas, aktorius Liubomiras retai skaito poeziją, bet su malonumu sutiko dalyvauti ir išties neapsiriko, nes gausiai susirinkę jo talento gerbėjai dėkojo šiltais aplodismentais. Liubomirą Laucevičių gražiai papildė jauna pianistė Neringa Balčiūnaitė.

 

O į parodą pakvietė kitas subrendęs menininkas Vilius - Ksaveras Slavinskas. Tai labai kūrybinga asmenybė. Jis yra surengęs per 90 asmeninių parodų, dalyvavo daugiau kaip 70 grupinių parodų. Jos vyko ne tik Lietuvoje, bet ir įvairiose užsienio šalyse.

Turėjome retą galimybę prisiliesti prie dviejų talentingų meninkų kūrybos, įsiklausyti į vieno žodį ir pamatyti kito jausmų spalvas. 

                                                Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021