Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Įspūdžiai iš Verbų sekmadienio mugės (2013-03-25)

Paskelbta: 2013-03-25

 

Kovo 24 d. Verbų sekmadienio metu prie paminklinės Prisikėlimo bažnyčios vyko Velykinė labdaros mugė ir parapijos institucijų prisistatymas.

 Aukos, surinktos mugės metu bus skirtos parapijos šventoriaus atstatymui ir parapijos institucijų veikloms paremti - šiais metais Caritas organizuojamai Praktinio gerumo dienai, kurios metu Kauno miesto jaunimas yra kviečiamas padėti seniems ir vienišiems Kauno miesto gyventojams susitvarkyti namus prieš didžiąsias metų šventes.

Šurmuliuojančioje mugėje lankytojai už auką galėjo įsigyti parapijos darbuotojų,  savanorių pagamintų rankdarbių – margučių, velykinės žolytės, karpinių, dekoratyvinių paveikslų iš vilnos, papuošalų, atviručių, verbų, saldumynų mėgėjai galėjo paskanauti saldumynų. Čia pat buvo galima įsigyti ir įvairiausių, jau perskaitytų knygų.

Lankytojai galėjo susipažinti su parapijoje vykdoma socialine ir karitatyvine veikla, užsirašyti į vykstančius nemokamus užsiėmimus. Sušalę Mišių dalyviai buvo kviečiami nemokamai pasivaišinti karšta arbata.

Visų parapijiečių vardu reiškiame nuoširdžią padėką palaikiusiems labdaros mugės idėją ir prisidėjusiems savo darbais bei  aukomis.

Soc. darbuotoja Gintarė Pažėraitė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021