Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

„Dialogas - žodis ir spalva" (2014-02-23)

Paskelbta: 2014-02-25

Maldoje palaikykime Ukrainos tautą...Šiais žodžiais kreipėsi klebonas mons. Vytautas Grigaravičius į susirinkusius konferencijų salėje po šv. Mišių vasario 23-ąją prieš renginį „Dialogas –Žodis ir Spalva“.

„Mes nesame apsvaigę, kad turime laisvę, pergyvename dėl kitų tautų, bet nepamirškime savo tautos laisvės kainos, atnaujinkime savo šeimose, savo širdyse meilę Tėvynei, vienybei, susiklausymui“,- mintimis dalinosi klebonas.

Dialogo valandoje dalyvavusi Kauno lėlių teatro aktorė Liucija Zorubaitė skaitė Antono Čechovo kūrybos, atskleisdama šio rašytojo gilią mintį ir ištrauką iš „Merė Popins“. 

Parodų salėje Mindaugo Juodžio tapybos paroda „Žmogus tarp žmonių – 2“. Kaip teigia autorius  „...mano paveikslai, tai vaizdinių nuotrupos, fragmentai būsenų iš mano pasąmonės, prisiminimų ir sapnų...“ „Kūrybinė menininko biografija labai įvairi,- vertina menotyrininkė Aušra Martinkutė.- Jo neįmanoma priskirti vienai meno krypčiai. Aktyviai besireiškiantis juvelyrikos srityje, parareliai kūrybines idėjas įgyvendina tapyboje, skulptūroje bei dizaine.“

Tad tikėkimės, kad ateityje pamatysime ne tik tapybos bet ir kitų Mindaugo Juodžio darbų parodą.

Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021