Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - pradedame 8-uosius metus (2014-09-03)

Paskelbta: 2014-09-10

Pirmą kartą senjorai susirinko 2007-ųjų rudenį. Bėgant laikui būrys gausėjo, susipažinome, bendravimas tapo šiltesnis, laukiamas. Rugsėjo trečiąją vėl susirinkome į pirmąjį susitikimą po vasaros - daugiau kaip keturios dešimtys senjorų su savo lauknešėliais.

Pradėjome aštuntuosius mūsų bendravimo metus. Regis, nebuvome ir išsiskyrę. Buvo džiugu girdėti tariamus žodžius: „Labai laukiau susitikimo, labai pasiilgau visų, ilgėjausi mūsų bendravimo“. Ir dar daug širdingų žodžių tarė senjorai rugsėjo trečiosios popietėje.


Senjorams papasakojau, kas apsilankys ir kokiomis temomis kalbės mūsų popietėse artimiausiu metu. Rugsėjo 10-ąją pakviečiau aplankyti Šv. Jurgio bažnyčią.

Jau tapo tradicija, kad susirinkę po vasaros pasveikiname tuos, kurie gimtadienį šventė rugpjūčio mėnesį. Gėlių žiedai, „Ilgiausių metų“ ir labai nuoširdūs linkėjimai. Mintimis apie savo gyvenimą pasidalino Marija Mateikienė, Danutė Masaitienė, Vincenta Sa- vickaitė. Ir, be abejo, netrūko mūsų pamėgtų dainų. Ilgai senjorai bendravo, dalinosi įspūdžiais apie vasarą.

Nepamiršome ir tų, kurie dabar sunkiai sega ir negali lankytis mūsų popietėse. Bendroje maldoje nuoširdžiai meldėmės už sunkiai sergančius ir visus senjorus, prašydami Dievo palaimos ir sveikatos.

Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021