Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Svajojame apie Šventąją žemę (2014-10-01)

Paskelbta: 2014-10-08

Taip. Kolkas senjorai tik svajoja apie Šventąją žemę. Beveik prieš metus gimusi svajonė aplankyti Šventąją žemę - tikimės greitai taps realybe.

Bilietai nupirkti, o ir išvykimo diena ne taip toli. Lapkričio 15 dieną grupė senjorų su bičiuliais išskris į Šventąją žemę. Todėl spalio 1-ąją pas mus apsilankiusi kelionių organizatoriaus „Excursus“ direktorė Daiva Strolienė papasakojo, kaip reikia pasiruošti kelionei, ką galima ir būtina pasiimti kelionei, kaip rengtis. Pateikė išsamią informaciją apie registraciją oro uoste, bagažą, oro transporto vežėjų atsakomybę, viešbučius, valiutą ir bankus, apytiksles kainas kavinėse ir prekybos centruose bei kita. Taip pat kiekvienas gavo atmintinę.

Spalio 1-oji – Tarptautinė pagyvenusių žmonių diena. Tad antroji mūsų popietės dalis buvo skirta, kaip ir dera mūsų sambūriui, kuris gyvuoja aštuntuosius metus, pasišnekučiuoti, pabendrauti, pasidalinti mintimis, padainuoti, pasidžiaugti bendryste.

Po to visi dalyvavome šv. Mišiose, kuriose buvo meldžiamasi už sambūrio senjorus, išėjusius Amžinybėn, o gyviesiems prašant sveikatos, Dievo palaimos ir Švč. Mergelės Marijos globos. 

Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021