Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Gyvo garso ir liudijimų vakare - Renatas Selenis su grupe „Aš esu“ (2014-11-07)

Paskelbta: 2014-11-12

Lapkričio 7 d. mažojoje Mūsų Viešpaties Jėzaus Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje vyko maldos, gyvo garso ir šlovinimo vakaras. Šiuos vakarus kas antrą mėnesio penktadienį organizuoja Kristaus Prisikėlimo parapija ir Marijos radijas. Šie vakarai tiesiogiai transliuojami Marijos radijo bangomis laidos „Naujas gyrius" metu.

Lapkričio 7 d. Viešpatį šlovino, savo ieškojimais ir atradimais tikėjimo kelionėje dalijosi Renatas Selenis su savo mokiniais - jaunimo grupe „Aš esu" iš Mažeikių. Viešpats buvo šlovinamas paties Renato sukurtomis giesmėmis.

Vakarą pradėjęs Kauno Kristaus Prisikėlimo parapijos vikaras kun. Nerijus Pipiras nuoširdžiai pasidžiaugė, kad tokie vakarai, sutraukiantys vis daugiau žmonių, jau tampa gražia tradicija. Šį vakarą kunigas ragino skirti ir Paminklinės Prisikėlimo bažnyčios kertinio akmens pašventinimo 80 - mečio ir bažnyčios konsekravimo 10 - ies metų jubiliejams paminėti. 

Vakaro pabaigoje kun. Nerijus padėkojo svečiams, tradiciškai įteikė brolio Raimundo iš Pakutuvėnų nutapytą Kristaus ikoną, linkėdamas ir toliau nešti Gerosios Naujienos šviesą.

Lapkričio 21 dieną mažojoje Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje vyksiančiame gyvo garso ir liudijimų vakare dalyvaus Dalios ir Petro Vyšniauskų šeima.

 Kristaus Prisikėlimo parapijos informacija

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021