Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Svečiuose šokių klubo „Viena linija" šokėjos (2015-05-20)

Paskelbta: 2015-05-26

Senjorai į popietę pasikvietė šokių klubo „Viena linija“ šokėjas. Su jomis teko susipažinti prieš metus, kai klubo šokėjos apsilankė mūsų Šventovėje ir išklausė jos istoriją. Su malonumu jos sutiko mums pakoncertuoti.

Gražią gegužės 20-osios popietę jos ir apsilankė pas mus. Kaip sakė klubo vadovė Renata Šalaševičienė: „Tai mūsų pirmas koncertas. Mes šokame sau, kad mums patinka, jaučiame muzikos ir judesio grožį.“ 


Klubas gyvuoja jau dešimt metų ir jungia apie 80 entuziasčių, kurios renkasi vieną ar du kartus savaitėje, yra ir vyresniųjų grupė. Senjorai gėrėjosi ir džiaugėsi, kai jaunos, besišypsančios moterys senjorams koncertavo. Tai Renata Šalaševičienė, Rasa Piesliakienė, Aida Kubilienė, Kristina Baužienė, Sonata Dvarionienė, Alma Petruškevičienė, Jūratė Vilimienė.

Po to pakvietė prisijungti ir pamokė šokti senjorus. Ne visi išdrįso stoti greton su jaunomis moterimis, bet kas prisijungė – nesigailėjo. 


Šokėjos pabendravo su mumis ir prie arbatos, kavos puodelio. Vadovė Renata kvietė ateiti į klubą, papasakojo kaip kitose šalyse į tokius klubus ateina ir senjorai. „Visai nesvarbu amžius, bet noras džiaugtis, pabūti kartu, tai ir judesys, ir muzikos pojūtis, ir atminties lavinimas. Tai puikus laisvalaikio praleidimas,“- nuoširdžiai kvietė kluban vadovė Renata.

Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021