Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Eurovizijos dalyvė Ieva Zasimauskaitė (2016-04-27)

Paskelbta: 2016-05-04


„Tegul kiekviena Jūsų diena turi prasmę...“  Pagyvenusių žmonių sambūrio senjorams linkėjo daininkė Ieva Zasimauskaitė. Taip tai ji Eurovizijos atrankiniame konkurse iškovojo aukštą vietą. Jos pasirinkta daina, o kur dar šypsena, atvirumas, nuoširdumas ir pakerėjo klausytojų širdis. Juolab mūsų sambūrio senjorus. Kodėl?

Ievutė mūsų senjorės Laimutės Zasimauskienės anūkė. Taigi mūsų senjorų šeimos pasididžiavimas, todėl pergyvenome, bet su džiaugsmu ir palaikėme savo balsais Ievutę Eurovizijos atrankoje.


Paskutinįjį balandžio trečiadienį skyrėme Motinos dienai. Ir mums Ieva Zasimauskaitė padovanojo koncertą, jai okomponavo pianistas Donatas Kelmelis.

Ar gali būti brangesnė dovana? Beje, Ieva mums jau buvo koncertavusi prieš pora metų. Džiaugiamės ne tik jos atliekamomis dainomis, bet ir jos atviru ir betarpišku bendravimu. Linkėjome , kad, būdama šviesuliuku, išaugtų į šviesulį, skleidžiantį tokią pat šilumą, gerumą, skaidrumą ir džiugintų savo dainomis . Beje, abu su Donatu nusistebėjo pamatę mūsų didelį senjorų būrį, sugebantį bendrauti ir džiaugtis. Motina yra tėvynė, iš jos mes ateiname, ji yra visa ko širdis , rojus, žemė, jūra. Meilė vaikams suteikia jos gyvenimui prasmę.


Prisiminėme savo mamas ir malda jas pagerbėme.Taip pat pasveikinome su gimtadieniu balandžio mėnesį gimusius. Mintimis pasidalino Vytautas Petružis, Stasė Bracevičienė, Laima Zasimauskienė, Alė Šadzevičienė, Zenonas Kunevičius bei kiti.

Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021