Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje – A. Kačanausko muzikos mokyklos pianistės (2016-05-26)

Paskelbta: 2016-06-01


Paskutinį gegužės trečiadienį senjorai sulaukė labai jaunų viešnių. Mums koncertavo A. Kačanausko muzikos mokyklos pianistės – Milda Kačergiūtė, Gustė Skrupskaitė , Klodelė Pakėnaitė. Dalyvavo ir jų mokytoja – Ilona Pakėnienė.

Mums buvo džiugu, kad viena iš jaunųjų pianisčių mūsų senjorės Aldonos Kukštienės anūkė Milda Kačergiūtė. Aldona ir pakvietė jas pakoncertuoti senjorams. Mergaitės atliko sudėtingus klasikos kūrinius. Mildos net paprašėme pakartoti L. Van Beethoven „Elizai“.

Muzikos garsai tarsi gegužės saulė įsiveržė į mūsų sielas, pagavo ir lyg nunešė pavasarinis vėjas... Jaunosios pianistės sužavėjo savo pasiektu meistriškumu. Dėkodami už mums padovanotą koncertą, mes linkėjome ne tik tobulėti ir siekti aukštumų, bet ir netapus garsenybėmis, džiaugtis muzikos pasauliu ir tuo, kas pasiekta. Juk muzika – tai didis gyvenimo džiaugsmas, juolab, jeigu jos mokeisi ir ją suvoki profesionaliai.

Antroje popietės dalyje pasveikinome gegužės mėnesį gimusias senjores, joms skyrėme širdingus palinkėjimus, gėles. O jos – Jadvyga Bernotienė, Albina Diliūnienė, Aldona Kukštienė, Aldona Sakalauskienė, Veronika Giedraitienė pasidalino mintimis apie prabėgusius metus, pasidžiaugdamos, kad lankosi sambūrio popietėse. Ir visad laukia trečiadienio, kai vėl susitiks ir pamatys jau gerai pažįstamus. Išgirs, pamatys, sužinos ir pasidžiaugs bendryste.

                                                                                  Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021