Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

“Pyragų diena “Saulės” gimnazijoje (2017-10-25)

Paskelbta: 2017-10-27

 

Spalio 25 d. Kauno “Saulės” gimnazijoje vyko “Pyragų” diena. Į šią labdaros - paramos akciją pakvietė jungtis gimnazijos direktorė Sonata Drazdavičienė. Pyragų dienos eiga rūpinosi direktorės pavaduotoja ugdymui Lijana Čiarienė, dorinio ugdymo mokytojos Neringa Zaveckienė ir Nijolė Kulėšienė, technologijų mokytoja Vigilija Petkevičienė.

Gimnazijos klasių auklėtojai, tėveliai ir moksleiviai su džiaugsmu palaikė šią iniciatyvą. Nuo ankstaus ryto gimnazijos koridoriuose pakvipo pyragais. Gražią iniciatyvą lydėjo nuotaikinga muzika ir dalyvaujančiųjų akcijoje moksleivių šurmulys. Ant stalų puikavosi įvairiaspalviai keksiukai, vaikų, tėvelių ir mokytojų rankomis kepti pyragai. Kaip tikrame kermošiuje moksleiviai siūlė vieni kitiems savo kepinius, mainėsi, pirko ir tiesiog vaišino vieni kitus savo iškeptais skanumynais.


Akcijos metu surinktos lėšos yra skirtos “Rugutės” labdaros ir paramos fondui, kuris rūpinasi onkologinėmis ligomis sergančiais vaikais bei Japonijos didžiojo cunamio aukoms paremti.


Visi akcijos dalyviai buvo pakviesti dalyvauti Lietuvos – Japonijos labdaros koncertuose, kurie vyks lapkričio 3-4 dienomis Kauno Dramos teatre.

Dalintis gerumu - gražiausia, ką mes galime daryti vieni kitiems.

Kauno “Saulės” gimnazijos akcijos “Pyragų diena” organizatoriai

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021