Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Ramybės metų...(2018-01-11)

Paskelbta: 2018-01-18

Sambūrio popietėn pirmą kartą šiais metais susirinko didelis būrys senjorų. Vėl pradedame naujus kalendorinius metus. Ko trokštame, ko linkime sau, šeimoms, Lietuvai?
Be abejo, kad aplenktų bėdos, kad turėtume sveikatos džiaugtis gyvenimu, kad neapleistų viltis, tikėjimas ir meilė visų Lietuvos žmonių ir būtų taika – šeimose bendruomenėse, Lietuvoje, pasaulyje. Be abejo, ir prasmingai švęsti Lietuvos valstybės šimtmečio jubiliejų.


Pirmas susitikimas visuomet būna nuotaikingas, viltingas. Tad kaip be muzikos? Šį kartą senjorams koncertavo Vidmantas Maldeikis. Saksofono melodijos mums priminė jaunystę, nes skambėjo daugel dešimtmečių tebeskambantys klasika tapę muzikos kūriniai.

Mintimis apie skubantį laiką, prabėgusius metus pasidalino Gražina Mikalauskienė, Genovaitė Žukauskienė, Povilas Byla, Česlova Duobienė ir kiti. O kaip nepadainuoti mūsų gausiai senjorų šeimai?


Viliamės, kad ir šiemet bendrausime, domėsimės, paremsime vienas kitą, todėl malda ir baigėme mūsų popietę, prašydami Aukščiausiojo sveikatos ir Dievo palaimos.

Rima Lipšienė
Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021