Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių sambūriui „Senjorai" – metukai (2008-10-01)

Paskelbta: 2008-10-08

 

Spalio 1-oji Pasaulinė pagyvenusių žmonių diena. Prieš metus prie Kristaus Prisikėlimo bažnyčios susibūrė pagyvenę žmonės į sambūrį. Rinkdavomės kiekvieno mėnesio trečiadienio popietę, turėjome daug įdomių susitikimų, kartu šventėme religines ir tautines šventes, daug diskutavome aktualiais gyvenimo klausimais, kartu keliavome po Suvalkiją, kartu važiavome į Šiluvą. Per tuos metus tapome artimesni ir visi su nekantrumu laukėme trečiadienio popiečių.

Taigi ir metai prabėgo. Šiai pirmajai sukakčiai ir buvo skirta spalio 1-osios popietė. Miela buvo pasišnekučiuoti, pasidalinti mintimis įvairiais gyvenimo klausimais. Pasveikinome spalio mėnesį gimusius. Ir tradiciškai jiems linkėjome stiprybės ir gyvenimo džiaugsmo.

Neskubėjome skirstytis į namus, pabendravę – dalyvavome vakarinėse šv. Mišiose. Vikaras kun. Julius Grigonis pasveikino pagyvenusių žmonių sambūrio dalyvius, linkėdamas Dievo palaimos ir sveikatos. Savo maldose, dėkodami Dievui už suteiktas malones, prašėme sveikatos visiems senjorams, o ypatingai tiems, kurie šiuo metu yra ligos patale. Ši diena sambūriečius dar labiau suartino ir praturtino.

                                                                                                Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021