Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Vilties, ramybės, laukimo metas (2018-11-28)

Paskelbta: 2018-12-10


Artėja Adventas, baigiasi bažnytiniai metai. Apie tai lapkričio paskutinįjį trečiadienį senjorų popietėje kalbėjo mūsų dvasios tėvas, vikaras kun. Julius Grigonis.

”Kiekviena šventė, tai atsigręžimas į Dievą, santykių atnaujinimas, o Adventas – vilties, laukimo, Dievo pažadų išsipildymo laikas, - kalbėjo kun. Julius, - reikia atsigręžti, apmąstyti, kas įvyko mūsų gyvenime per metus, net jeigu metai buvo sunkūs, tai buvo mūsų išgyvenimo metai.

Priimkime, kas mums kiekvienam buvo skirta, duota. Pripažinkime savo klaidas, nepulkime į neviltį, depresiją. Jūs ateinate pabendrauti, pasidžiaugti, palaikyti vienas kitą, paremti, tai suteikia geros vilties ir džiaugsmo kiekvienam.

Įženkime į Adventą su viltimi, laukdami susitikimo su Dievu, apmąstydami, ką aš padariau, kad Kalėdos būtų mumyse. Užtieskime baltą staltiesę ne tik ant stalo, bet ir savo širdyse “.


Popietėje nuoširdžiomis įžvalgomis apie prabėgusius metus pasidalino Aldona Pranskūnienė, Česlova Duobienė, Halina Marmienė, Nijolė Dapkienė ir kiti.

                                                     Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021