Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje - Atverkime širdis gerumui... (2019-09-05)

Paskelbta: 2019-09-12


Vasara ir senjorams prabėgo labai greitai. Regis, taip neseniai išsiskyrėme birželio pabaigoje, o štai ir rugsėjis pakvietė į pirmąjį susitikimą. Gamta dar nedvelkė rudeniu, tebelepino vasariška šiluma. Gausus būrys pagyvenusių žmonių sambūrio narių susirinko rugsėjo 5-ąją į pirmąjį susitikimą ir pradėjo tryliktuosius bendravimo metus.


O jis buvo labai iškilmingas, nes prasidėjo šv. Mišiomis mūsų šventovės koplyčioje. Klebonas mons. Vytautas Grigaravičius homilijoje pasidžiaugė senjorų bendryste, pakvietė prisiminti iškeliavusius Amžinybėn ir sergančius, akcentuodamas senjorų susitikimų prasmę.“Atverkime širdis gerumui, dalinkimės, kuo galime, ką sugebame,- kalbėjo klebonas,- kiekvienas esate laukiamas bendruomenėje, kiekvienas kažką gali dovanoti kitam, būkite apaštalais savo bendruomenėje.“


Po šv. Mišių susirinkome konferencijų salėje,  mons.Vytautas Grigaravičius palaimino mūsų kuklių vaišių stalą.


Sambūrio vardu Vida Petkevičienė padėkojo klebonui, kurio dėka senjorai turi labai puikią galimybę susirinkti, bendrauti, tobulėti. Bendraudami vieni  su kitais, klausydami lektorių, keliaudami po Lietuvą, būdami artumoje su dvasininkais jie patiria džiaugsmą, gyvenimo pilnatvę.


Ilgai dar netilo pasidalinimas mintimis apie prabėgusią vasarą, jautėsi, kad popietėje labai miela ir jauku, kad susitiko draugiška šeima, kurioje kiekvienas narys yra gerbiamas ir svarbus.


                                                               Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021