Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Parapijos šeimų bendruomenėje - Susitikimas su verslininku Tomu Kriščiūnu (2019-11-11)

Paskelbta: 2019-11-11


Dievą Tomas Krikščiūnas atrado pačiu sudėtingiausiu jam laikotarpiu, kuomet griuvo viso gyvenimo pamatai – slėgė skolos, byrėjo santuoka, o nerimą ir baimę dėl kreditorių skambučių vis dažniau skandino vyno taurėje. Jam tai atrodė pasaulio pabaiga, visiškas žlugimas. Labai sunku paminti savo ego ir pripažinti pralaimėjus.

Tomas pasakojo, jog tuomet nuo užgriuvusių bėdų iš po kojų slydo žemė. Kai jau atrodė, jog viso to nebeatlaikys, kartą važiuodamas automobiliu jis išgirdo Marijos radijo laidą.


Vyrai dalijosi savo, atrodė, žlugusiais gyvenimais, kartu meldėsi. Kaliniai, alkoholikai, narkomanai, kazino lošėjai… Mėtyti ir vėtyti, gyvenimo neglostyti. Tomo charakteriui tas tiko. Pradėjo po truputį melstis: namuose, automobilyje, vaikščiodamas gatvėmis. Taip pakartotinai (vaikystėje nenoriai lankydavosi bažnyčioje) iš naujo atrado Dievą.


Šiuo metu T. Krikščiūnas vėl pasinėręs į verslo sūkurius (Norvegija, Saudo Arabija....), o kaip padėką Dievui parašė knygą „500 dienų su Saudo Arabijos princu“ , kuri greitu laiku pasirodys knygynuose.

                                                                   Staselė Raščiuvienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021