Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Šeimų bendruomenės svečias - profesorius Alfonsas Vainoras (2020-02-28)

Paskelbta: 2020-03-03


Kristaus Prisikėlimo parapijos šeimų bendruomenėje  svečiavosi  profesorius Alfonsas Vainoras. Pokalbio tema buvo „Maldos galia žmogaus gyvenime“.

Visi mes - „mokslinio tikėjimo“ gerbėjai su nekantrumu laukėme profesoriaus pranešimo apie tai, ką naujo parodė pasaulyje retas ir itin jautrus, žemės „kvėpavimą“ girdintis magneto metras. Gydytojai, pardavėjai, skambučių centrų darbuotojai ir juokaudami, ir remdamiesi patirtimi, bet ne kiek neabejodami pripažįsta, kad žmonių bendravimo toną ir sveikatos būklę reguliuoja ne tik jų individualios savybės, bet ir dangaus kūnų padėtis.

Spėjama, Hipokratui priklausanti mintis, kad kai žmones tuo pačiu metu kankina tas pats negalavimas, priežasties reikia ieškoti juos jungiančiose sąlygose, perspėjo apie neišvengiamai mums įtakos darančius globalinius aplinkos veiksnius.

Alfonsas Vainoras mus sudomino tyrimu, kaip malda paveikė 40 tiriamų moterų. Pasirodo malda didina širdies energijos sąnaudas ir padeda atstatyti bioenergetinių dalelių, supančių žmogaus kūną, tankumą ir stiprumą. Tačiau sunkiems ligoniams rekomenduojama ne patiems imtis tokio atsistatymo metodo, bet prašyti artimųjų.


Ir iš tiesų, atlikti stebėjimai rodo, kad į kitų žmonių maldą mūsų organizmas reaguoja silpniau, bet ir neeikvoja savų resursų. Tik profesoriui prasitarus, kad didžiausią poveikį parodo bendra tiriamųjų moterų malda su už jas besimeldžiančiais, visi sukrutome prisiminę užtarimo maldą Alfa kursų baigiamajame susitikime. Šios maldos galią su šiurpuliukais prisimena ne vienas tikintysis.

Ir vėl atsakymus rodo įstabusis tyrimas: tikinčioms moterims maldos poveikis buvo gerokai stipresnis, nei netikinčioms.

                                                             Bendruomenės narė Ieva

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021