Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Tradicinis buvusios Kauno radijo gamyklos ir „Bangos“ susivienijimo darbuotojų susitikimas Kauno Kristaus Prisikėlimo bazilikoje (2020-06-28)

Paskelbta: 2020-06-29


 Birželio 27 d., pasibaigus koronoviruso karantinui, į šv. Mišias Kristaus Prisikėlimo bazilikoje rinkosi buvę Kauno radijo gamyklos ir „Bangos“ susivienijimo darbuotojai.

"Bangos senjorai“ klubo prezidentas, buvęs „Bangos“ generalinis direktorius Leonas Jankauskas ir ištikimieji valdybos nariai: Mykolas Mačenskas, Vigintas Tamošauskas, Petras Sventickas sukvietė bangiečius ir vėl pabūti kartu.


Tai jau septintas tradicinis klubo narių susitikimas šioje šventovėje. Metams bėgant tarp bangiečių norinčių susitikti ir pabendrauti dėl amžiaus, sveikatos sutrikimų, ženkliai mažėja.


Šv. Mišias aukojo parapijos klebonas mons. V. Grigaravičius. Klebonas pasveikino susirinkusius, padėkojo už jų norą susitikti, pasimelsti už mirusius savo kolegas, taip pat padėkoti Viešpačiui už sveikatą ir gautas malones iš Dievo.

Po šv. Mišių visi pasikėlė į bazilikos terasą. Pasislėpę nuo kaitrios saulės koplyčioje, bangiečiai klausėsi Kauno gidų bendrijos „Gidas“ gido Radvilos Pabilionio pasakojimo. R. Pabilionis tuometinėje „Bangoje“ dirbo konstruktorių biure.


Gidas supažindino kolegas su Kristaus Prisikėlimo bazilikos ir Kauno m. istorijomis.

Bangiečiai grožėjosi miesto panorama nuo terasos.

Nuotraukomis iš susitikimo pasidalino bangietis Mykolas.

Kristaus Prisikėlimo parapijos informacija

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021