Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių sambūris – Kūčios prie bendro stalo (2008-12-23)

Paskelbta: 2008-12-30

 

Antrą kartą pagyvenusių žmonių sambūrio dalyviai susirinko švęsti Kūčių vakarienės prie bendro stalo. Susirinko didelis būrys, kiekvienas su savo lauknešėliu, tad ant stalo buvo įvairiausių Kūčių valgių. O prie prakartėlės kiekvienas padėjo atvirutę su palinkėjimais, degė Gerumo žvakė. Ir visą Kūčių popietę vyravo gerumas, švietė susirinkusiųjų veidai. Visus vienijo Kūčių evangelija ir bendra malda.

Kūčių stalą palaimino vikaras kunigas Julius Grigonis ir linkėjo kiekvienam šilumos artimųjų tarpe, Šv. Kalėdų džiaugsmo.

Popietėn apsilankė ir klebonas monsinjoras Vytautas Grigaravičius, pasidžiaugęs, kad senjorai jau antrą kartą susirinko kartu švęsti Kūčių kaip viena šeima, linkėjo geros sveikatos ir vilties.

Pasistiprinę Kūčių stalo gėrybėmis, pabendravę, pasidžiaugę artuma ir Viešpaties teikiama dvasine šiluma bei vienijančia meile, padėkojome už visas suteiktas gėrybes, prašydami dieviškos palaimos sau ir visiems senjorams, kurie negalėjo ateiti dėl sunkios ligos ar kitų priežasčių ir pabūti kartu.

Pagyvenusių žmonių sambūrio dalyviai savo šiluma pasidalijo ir su mūsų Vaikų dienos centru. Šv. Kalėdų proga vaikams padovano vilnonių kojinaičių ir šlepetėlių.

                                                                                                          Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021