Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Popietė skirta amžinybėn iškeliavusiems "Saulės" gimnazijos mokiniams ir mokytojams atminti (2020-10-23)

Paskelbta: 2020-10-23

Spalio 22 d. Kristaus Prisikėlimo mažojoje bažnyčioje vyko  Kauno “Saulės” gimnazijos renginys,  skirtas mirusiems paminėti.

Meninę kompoziciją “Tu likai amžinai, ten, anapus, kur nusinešė saulę miškai..." (Paulius Širvys) atliko gimnazijos moksleiviai ir mokytojai.


Susirinkusi bendruomenė mintimis, malda pagarbiai prisiminė ir paminėjo amžinybėn išėjusius gimnazijos mokytojus bei mokinius. Mokiniai  baltus chrizantemų žiedus nešė prie altoriaus, žiedai  buvo skirti išėjusiems į amžinybę.


Vėliau buvo švenčiama Eucharistija. Šv. Mišias aukojo Kristaus Prisikėlimo parapijos klebonas mons. Vytautas Grigaravičius. Jis savo homilijoje kalbėjo: ”Mes bejėgiai prieš mirtį, bet ji per silpna sunaikinti prisiminimus ir paliktą šviesą..."(skaityti >>>)

Monsinjoras su visu nuoširdumu pasidalijo, išėjusios amžinybėn, gimnazijos mokytojos Aušrelės Krunglevičiūtės gyvenimo ir tikėjimo istorija, pabrėždamas jos gilaus tikėjimo ir pasitikėjimo žmonėmis pavyzdį.

Nuoširdi padėka šv. Mišias aukojusiam parapijos klebonui mons. Vytautui Grigaravičiui, už  gražų bendradarbiavimą su gimnazijos bendruomene ir palaikymą ištikus sunkiai valandai, už gražų pasidalijimą atmenant tuos, kurie visada buvo labai svarbūs gimnazijos kolektyve.


Dėkojame renginį organizavusiems gimnazijos mokytojams Nijolei Kulėšienei, Neringai Zaveckienei, A. M. Kelly Skirbantaitei, J. Kulakauskienei, Daliai Juodenienei, Ugniui Ciprisevičiui ir gimnazijos mokiniams bei mokytojams, dalyvavusiems šioje jautrioje popietėje prieš Vėlines.

                                                                              Kauno “Saulės” gimnazijos informacija

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021