Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje — susitikimas su LR Seimo nariu Andriumi Kupčinsku (2022-09-14)

Paskelbta: 2022-09-16

Yra sakoma, kad problemą reikia padalinti į tiek dalių, kad ją būtų įmanoma išspręsti. Nors parapijos senjorai optimistiškai nusiteikę rinkosi į susitikimą su LR Seimo nariu Andriumi Kupčinsku, tačiau ir daug klausimų, kurie neramina buvo paruošę svečiui.


 Kylant elektros ir šildymo kainoms, opiausias klausimas buvo - kaip išgyvensime? Kadangi susirinkusiųjų dauguma priklauso trečiajam elektros tiekėjo pasirinkimo etapui, todėl norėta išgirsti atsakymą apie pasirinkimus. Susitikimo svečias išsamiai paaiškino apie LR Seimo ir Vyriausybės priimtus sprendimus, siekiant užtikrinti geresnes sąlygas labiausiai pažeidžiamiems, apie rinkos liberalizavimą, kokias kompensacijas galima gauti ir kur kreiptis dėl jų. LR Seimo narys A Kupčinskas supažindino su jo inicijuotais ir įgyvendintais projektais ir iniciatyvomis Seime.


 Prie kavos puodelio svečias nuoširdžiai atsakinėjo į senjorams rūpimus klausimus apie šalies ir Kauno aktualijas, konkrečiais atvejais nukreipė, kur kreiptis, sprendžiant problemas. Tačiau, kad ir kokie rūpesčiai mus slėgtų, jie praeis. Svarbiausias dalykas - sakydavo ir mūsų protėviai, ir šiandien mes kartojame - kad nebūtų karo! Sukalbėję maldą už taiką, senjorai viltingai skirstėsi, svajodami apie kelionę į kardinolo V. Sladkevičiaus tėviškę- Guronių Rožinio slėpinių parką.


                                     Lilija Ivaškevičiūtė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021