Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Kristaus Prisikėlimo parapijos šeimų bendruomenės pirmas sezono susitikimas (2022-09-29)

Paskelbta: 2022-10-03

Sezoną pradėjome įprastai susirinkę bazilikos kambarėlyje po vakaro pamaldų. Skaičiavome metus kartu, juokavom, kad nusėdėjom sofas, kiekvienas savo įprastoje vietoje.
Šį susitikimą daugiausiai skyrėme parapijos klebonui Kęstučiui Rugevičiui, kurio malonės būsime globojami. Gražiai iš eilės prisistatėme ir papasakojome apie savo veiklą, praėjusių susitikimų įspūdžius ir būsimų - lūkesčius. Daug nežodžiavęs kun. Rugevičius pažadėjo keliauti kartu – kas antrą susitikimą arba kartą per mėnesį paganyti mus tikėjimo laukuose, kuriuose ne vienas iš mūsų jautėsi žemę po savimi sumynęs.
Pokyčiai ir tvarka. Spalio 6 d. ketvirtadienį kunigas K. Rugevičius kviečia į vidinio išgydymo pamaldas. Pamaldose norintys dalyvauja savarankiškai, o bendruomenėje nusprendėme artimiausią susitikimą su klebonu paskirti vidinio išgydymo prasmei, paprašyti papasakoti išsamiau – galima sakyti, turime pirmą temą.
Bendruomenės susitikimai vyks kas antrą ketvirtadienį, artimiausi spalio 13 d. ir 27 d. Rekolekcijos numatytos gruodžio mėnesį Palendriuose. Ši informacija dar bus patikslinta.
Pasiskolinau šią mintį iš kelių knygų, todėl tai nebus citata, bet ir ne mano sugalvota: uždaros grupelės besimėgaujančios savo išskirtinumu galiausiai išnyksta. Gražu, kad mus džiugina laikas kartu, bet kol kas neturim krypties kelionei.
                                                                  Bendruomenės narė Ieva
Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021