Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Bendruomenės savanorių pagamintos žvakutės keliauja į Ukrainą (2022-11-04)

Paskelbta: 2022-11-04
Už savo laisvę ir nepriklausomybę kovojantiems ukrainiečiams mūsų pagalba vis dar išlieka itin reikalinga. Rusijos invazijai Ukrainoje tęsiantis jau daugiau nei aštuonis mėnesius, okupantai, naudodami raketas ir bepiločius orlaivius kamikadzes, suintensyvino atakas prieš Ukrainos energetikos infrastruktūrą, dėl kurių visoje šalyje reguliariai nutrūksta elektros energijos tiekimas.  

Į Dalios Tarailienės kvietimą sunešti žvakigalių, tuščių konservų dėžučių, iš kurių bus gaminamos žvakės ukrainiečiams užsivirti vandenį, greitai sureagavo bendruomenės nariai.



Tatjanos Narkevičienės  ir savanorių rankų miklumu greitai pasigamina žvakės - išlydyti žvakigaliai pilami ant kartono sudėto į konservų dėžutes. Šios pagamintos žvakės  bus vežamos Donecko, Charkovo, Dniepro, Nikolajevo, Žitomiro gyventojams.


Primename, kad paramos rinkimas tęsiasi. Pagrindinės siuntos keliauja į konkrečius karinius dalinius, medicininė parama atiduodama karo paramedikams (taip pat konkretiems), bendroji parama civiliams keliauja per organizaciją, kuriai vadovauja Rados deputatas, pats esantis teritorinės gynybos savanoriu.

Dėkojame savanoriams ir visiems prisidedantiems prie šios geros idėjos - pagalbos Ukrainos tautai.


                                   Kristaus Prisikėlimo parapijos informacija

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021