Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Pagyvenusių žmonių popietėje – Dovanokime gerumą... (2010-01-06)

Paskelbta: 2010-01-14

 

Dovanokite gerumą...

Trys Karaliai... Kodėl jie apsilankė, kokia buvo jų misija ir pareiga – susirinkusiems senjorams sausio 6-osios popietėje pasakojo klebonas monsinjoras Vytautas Grigaravičius. Sveikindamas su Naujaisiais Metais, linkėjo senjorams geros sveikatos, nepasiduoti depresijai, nes Dievas išves iš bet kokios, net ir sudėtingiausios, sunkiausios situacijos. “Užjauskite šalia esantį, šalia gyvenantį, dovanokite gerumą“ – kvietė klebonas. Išties, ar gerumas brangiai kainuoja, ar reikia didelių investicijų?

Popietėje apsilankė ir Trys Karaliai – tai pasipuošę etnografinio ansamblio „Sūduva“ nariai. Jie padovanojo mums gražių giesmių šios šventės proga. Nebe pirmą kartą pas mus svečiuojasi „Sūduvos“ ansambliečiai, tad buvo miela susitikti, išsakyti vieni kitiems palinkėjimus, kartu padainuoti mūsų tautos nepamirštamas dainas.

Pagyvenusių žmonių sambūrio dalyviai niekada nesiskundžia, visada susirenka kuo puikiausiai nusiteikę, nors kiekvienas turi rūpesčių. Pradėjome 2010-uosius metus, ko laukti, ko tikėtis? Svarbiausia, kad Dievas mums duotų duonos, jos ne tik sau, bet visiems paprašėmė Jono Pauliaus II malda „Duok mums kasdienės duonos“.

                                                                               Rima Lipšienė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021