Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Skelbimai

Norite būti saugesni?

Paskelbta: 2014-03-05

Jau pradėjo veikti nauja Gyventojų perspėjimo ir informavimo sistemos svetainė: http://gpis.vpgt.lt. ,,Šią svetainę kurdami, siekėme, kad Lietuvos gyventojai ir užsienio piliečiai, esantys mūsų šalies teritorijoje, kuo paprasčiau galėtų nusistatyti savo mobiliuosius telefonus, kad gautų pranešimus tiesiogiai į savo telefonus apie gresiančias nelaimes. Ši paslauga gyventojams – nemokama. Svetainės lankytojai ras visą norimą informaciją apie telefonų nustatymus, gaus reikiamus atsakymus apie gyventojų perspėjimo ir informavimo sistemą. Mūsų tikslas, kad ji būtų patraukli, patogi ir funkcionali“,- sako Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento direktorius vidaus tarnybos generolas Remigijus Baniulis.

Internetinėje svetainėje rasite aktualias naujienas, susijusias su gyventojų perspėjimo ir informavimo sistema, mobiliųjų telefonų aktyvinimo instrukcijas bei rekomendacijas, kaip elgtis nelaimės atveju. Jeigu lankytojai pasigestų tam tikros informacijos apie mobiliųjų telefonų nustatymą, gyventojų perspėjimo ir informavimo sistemą, svetainėje yra sudaryta galimybė užduoti klausimus, į kuriuos atsakys specialistai.

Informacija joje pateikiama lietuvių, anglų ir rusų kalbomis.

Ši svetainė sukurta įgyvendinant Europos Sąjungos projektą ,,Gyventojų perspėjimas ir informavimas, naudojant viešųjų judriojo telefono ryšio paslaugų teikėjų tinklų infrastruktūrą, sistemos sukūrimas“.

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021