Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Skelbimai

Kviečiame į piligriminę kelionę „Izraelis“ (2008-10-22 – 2008-10-31 ir 2008-11-12 – 2008-11-21)

Paskelbta: 2008-08-20
Lėktuvu!
IZRAELIS
Pažintinė-piligriminė kelionė

1 DIENA. Skrydis į Tel Avivą.

2 DIENA. Oro uoste jus pasitiks Izraelio turizmo agentūros atstovas - licencijuotas gidas, kuris jus lydės visos kelionės metu. Vykstate į viešbutį.
Poilsis viešbutyje.
Po pietų ekskursija po Tel Avivą – Jafą (Didžioji mečetė, bokšto laikrodis, dailininkų kvartalas...). Vykstate į viešbutį. Laisvas laikas. Vakarienė. Nakvynė viešbutyje.

3 DIENA. Pusryčiai. Vykstate į Cezarėją - senąjį kryžiuočių uostą, romėnų laikų Izraelio sostinę. Vykstate į Haifą: Karmelio kalnas ir Bahajų sodai. Ekskursija po Galilėją – vietas, susijusias su Kristaus tarnystės pradžia. Apsilankysite Nazarete. Čia buvo paskelbtas Dievo žodis ir prabėgo Kristaus vaikystė. Pamatysite Šventosios Šeimos namą, Marijos Apreiškimo baziliką, Šv. Grotą, kurioje archangelas Gabrielius apsireiškė Marijai. Šv. Mišios. Aplankysite Kaną, kur Jėzus rodė savo stebuklus. Vykstate į viešbutį. Vakarienė. Nakvynė viešbutyje Galilėjoje.

4 DIENA. Pusryčiai. Ekskursijos po Galilėją tęsinys: Pakilsite į Taboro kalną, nuo kurio žvilgsniu aprėpsite visą Galilėją, Kafernaumas – pažintis su miestu, aplankant Šv. Petro namą-muziejų. Šv. Mišios. Aplankysite Tabchą, kur Jėzus rodė stebuklus. Pakilsite į Palaimos kalną. Plaukimas laivu Galilėjos jūra Grįžtate į viešbutį. Vakarienė. Nakvynė viešbutyje Galilėjoje.

5 DIENA. Pusryčiai. Vykstate prie Jordano upės. Vykstate į Betliejų. Apsilankote Kristaus gimimo bažnyčioje, Piemenėlių laukuose ir bažnyčioje, Šv. Kotrynos vienuolyne. Šv. Mišios. Vykstate į Jeruzalę. Aplankote Alyvų kalną. Vakarinė Jeruzalės siena, XV a. žydų kvartalas, Karaliaus Dovydo kapas, menė, kurioje Jėzus valgė paskutinę Vakarienę, Amžinojo Miego bažnyčia. Vakarienė. Nakvynė.

6 DIENA. Pusryčiai. Ekskursija po Jeruzalę – miestą, atspindintį ne tik krikščionybės ir musulmonų, bet ir visos žmonijos istoriją. Šv. Mišios. Ekskursijos metu aplankysite Getsemanės sodus, Dievo tarno ir Visų Tautų bažnyčias, Kidrono slėnį, Šv. Marijos kapą, Šv. Onos bažnyčią, pastatytą Mergelės Marijos gimimo vietoje. Jeruzalės sienas, Šv. Stepono vartus, Raudų sieną. Jeruzalėje Kristaus kančios keliu kilsite į Golgotos kalną, Viešpaties Kapo bažnyčią. Vykstate į viešbutį. Vakarienė. Nakvynė viešbutyje Jeruzalėje.

7 DIENA. Pusryčiai. Judėjos dykuma vykstate prie Negyvosios jūros, aplankant Kumraną. Maudynės Negyvojoje jūroje. Negyvoji jūra – pati giliausia dauba žemės rutulyje. Prisotintas mineralinių druskų vanduo ir gydomieji purvai atjaunina, atstato jėgas. Kelionę tęsiate per Aravos dykumą į Eilatą. Vykstate į viešbutį. Vakarienė. Nakvynė viešbutyje Eilate.

8 DIENA. Pusryčiai. Laisvas laikas Eilato kurorte. Už papildomą mokestį (kainas žr. atmintinėje) siūlomos išvykos: safaris džipais, kruizas jachta po Eilato įlanką, išvyka į povandeninę observatoriją, plaukiojimas su delfinais, vienos dienos ekskursija į Petros miestą Jordanijoje. Vakarienė. Nakvynė viešbutyje Eilate.

9 DIENA. Pusryčiai. Laisva diena Eilato kurorte. Atsisveikinimo vakarienė. Vakare išvykstate Tel Avivo link.

10 DIENA. Skrydis į Vilnių.

Kaina nuo 3999 Lt

(Kaina asmeniui 2-viečiame kambaryje. Vienviečio kambario priemoka – 650 Lt)

Kelionės datos:
2008 10 22 - 2008 10 31
2008 11 12  - 2008 11 21

Į kelionės kainą įskaičiuota:

• Skrydis lėktuvu į Tel Avivą ir atgal,
• 8 nakvynės viešbučiuose, 8 pusryčiai ir 7 vakarienės,
• atsisveikinimo vakarienė Eilate,
• vietinio rusakalbio gido paslaugos,
• kelionės vadovo iš Lietuvos paslaugos visos kelionės metu,
• vietiniai pervežimai komfortabiliu autobusu,
• įėjimo bilietai į visus mokamus objektus.

Pastabos/Į kelionės kainą neįskaičiuota:
• Oro uostų mokesčiai - 239 Lt (programos sudarymo dieną),jie gali keistis,kintant degalų kainai,
• medicinos išlaidų užsienyje draudimas (65 Lt, vyresniems nei 65 metai - 130 Lt),
• arbatpinigiai gidui ir vairuotojui,
• keičiantis skrydžių grafikui, programa bus koreguojama,
• objektų skaičius ir lankymo tvarka gali kisti,
• iškilus pavojui dėl turistų saugumo, Izraelio turizmo organizatoriai pasilieka sau teisę keisti programą,
• poilsis viešbutyje (2 kelionės diena) atvykus skaičiuojamas kaip nakvynė, nes Izraelyje viešbučio para yra nuo
Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021