Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Skelbimai

Kviečiame gaminti žvakutes ukrainiečiams

Paskelbta: 2022-11-08


Už savo laisvę ir nepriklausomybę kovojantiems ukrainiečiams mūsų pagalba vis dar išlieka itin reikalinga. Rusijos invazijai Ukrainoje tęsiantis jau daugiau nei aštuonis mėnesius, okupantai, naudodami raketas ir bepiločius orlaivius kamikadzes, suintensyvino atakas prieš Ukrainos energetikos infrastruktūrą, dėl kurių visoje šalyje reguliariai nutrūksta elektros energijos tiekimas.
 Į Dalios Tarailienės kvietimą sunešti žvakigalių, tuščių konservų dėžučių, iš kurių bus gaminamos žvakės ukrainiečiams užsivirti vandenį, greitai sureagavo  ne tik bendruomenės nariai, bet ir visa Lietuva.
Kviečiame visus, bent valandėlei,  po vakaro šv. Mišių prisidėti prie žvakučių gamybos. Išsamesnę informaciją teikia savanorė Tatjana,  tel. 861269766

Mielieji, labai jums ačiū už visą jūsų teikiamą pagalbą. Norime atkreipti dėmesį į kelis momentus apkasų žvakių gamyboje. Idealūs skardinės išmatavimai: aukštis 6 cm (max 8 cm), diametras maždaug lygus aukščiui. Kartono juostos plotis 0,5 cm mažesnis už skardinės aukštį. Visas aukštesnes skardines prašome nupjauti iki reikalingo aukščio ir nenaudoti aukštų nepjaustytų skardinių (250 ml, 400 ml). Pirmiausia tai bus parafino švaistymas, nes jis visas nesudegs. Antra problema - dydis. Žvakės turi būti lengvai transportuojamos (tilpti kario kišenėje).


Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021