Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Parapijos karitietės Caritas metinėje konferencijoje (2017-02-27)

Paskelbta: 2017-03-08


Vasario 27-ąją dieną vyko Kauno arkivyskupijos Caritas metinė konferencija. Į konferenciją susirinko  Caritas atstovai,  savanoriai ir šiai organizacijai prijaučiantys  žmonės.

Kauno arkivyskupas metropolitas Lionginas Virbalas SJ pasveikino visus susirinkusius ir  kartu su Kauno Caritas direktoriumi visi giedojome giesmę apie gailestingumo darbus mažutėliams.

Po įžangos Kauno Caritas direktorius Arūnas Kučikas pristatė Kauno arkivyskupijos  Caritas 2016 m. veiklą ir pagrindinius akcentus. Konferencijos dalyviai taip pat buvo kviečiami aktyviai įsitraukti į diskusiją. Buvo paruošti vokai su užduotimis ir konferencijos organizatoriai kvietė dalyvius grupelėmis apsvarstyti kelis klausimus  bei  pasidalinti savo patirtimi  apie labiausiai nustebinusias 2016 m. Caritas veiklas, apie veiklos kryptis 2017-iems metams.


Bene daugiausiai minima karitiečių veiklos kryptis – bendradarbiavimo visais lygiais skatinimas ir savanorystės aktyvinimas. Taip pat konferencijoje pranešimą skaitė Lietuvos Caritas generalinė direktorė Deimantė Bukeikaitė, o po pranešimų arkivyskupas Lionginas Virbalas pasidalino savo įžvalgomis ir apibendrino konferencijoje paliestas temas.

Konferenciją užbaigėme agape – dalinomės įspūdžiais, kilusiomis mintimis bei tiesiog bendravome tarpusavyje.

 Parapijos Caritas informacija

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021