Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Kristaus Prisikėlimo parapijos "Kolumbo riteriai" tęsia bendradarbiavimą su Kauno „Arkos“ bendruomene (2021-10-26)

Paskelbta: 2021-10-26

 

Keletą pastarųjų metų Kristaus Prisikėlimo parapijos "Kolumbo riteriai" glaudžiai bendradarbiauja su įmone „NFQ Technologies“. Tai tarptautinė įmonė, sėkmingai lyderiaujanti programinės įrangos ir skaitmeninių inovacijų srityse. Būdama socialiai atsakinga įmonė, „NFQ Technologies“ tęsdama labdaringą bendradarbiavimą su Kristaus Prisikėlimo parapijos Kolumbo riteriais, šiais metais skyrė inovatyvius produktus: tris išmaniuosius telefonus ir vieną planšetinį kompiuterį.

"Kolumbo riteriai" nutarė labdarą perduoti savo bičiuliams - Kauno "Arkos" bendruomenei. 2021 m. spalio 12 d. Kolumbo riteris Vitas Lendraitis nuvyko pasveikinti bendruomenės narius ir perduoti labdarą. Bendruomenės vadovas padėkojo už pagalbą ir išreiškė norą glaudžiai bendradarbiauti ateityje.


Susitikimo metu buvo nuspręsta antrą kartą organizuoti „Gerumo akciją" Kauno Kristaus Prisikėlimo bazilikoje advento laikotarpiu. Parapijiečių surinktos aukos bus panaudotos intelekto negalią turinčių „Arkos“ bendruomenės išlaikymui. Kolumbo riterių pagrindiniai tikslai aktyviau įtraukti pasauliečius į aktyvų socialinį veikimą, teikti atjautą ir pagalbą silpniausiems visuomenės nariams, prisidėti prie labdaringos ir savanoriškos veiklos, nuoširdžiai aukoti savo laisvą laiką prasmingai savanorystei, rinkti aukas visuomenei svarbiems renginiams.

Dėkojame už pagalbą „NFQ Technologies“ įmonei!


Vitas Lendraitis

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021