Kauno Prisikėlimo parapija
aktualu
parapija
šventovė
m_linija
ŠV. MIŠIOS

Sekmadieniais
9.30, 11, 12.30, 18 val.

Šiokiadieniais
18 val.

m_linija




m_linija
Įvykiai

Svečiuose pas senjorus – Šakių trečiojo amžiaus universiteto studentai (2022-04-20)

Paskelbta: 2022-04-21

Vienas gražiausių dalykų žmogaus gyvenime yra draugystė su kitais žmonėmis.

Parapijos senjorai, rudenį keliaudami po Sūduvą, susipažino su Šakių trečiojo amžiaus universiteto studentais, kuriuos mielai pakvietė į svečius.


 Su meile ir pasididžiavimu atvykusieji buvo supažindinti su Kauno Kristaus Prisikėlimo bazilikos istorija ir šiandienine veikla.

Malda padėkoję už galimybę, pasigrožėję Kauno panorama nuo bazilikos terasos, aplankę konferencijų salėje veikiančią menininkės Rasos Ražinskienės sukurtą angelų parodą, šakiečiai rinkosi prie senjorų paruošto šventinio stalo.  


Didžiausio susižavėjimo sulaukė Irenos Sadukaitės pristatyta margučių kolekcija. Senjorė su malonumu pasidalino įvairiausių marginimo technologijų paslaptimis. Prie pavasarinių žolynų arbatos puodelio vyko nuoširdūs pašnekesiai apie keliones,kasdieninį žinių troškimą. Šypsodamiesi susirinkusieji kalbėjo, kad vieniši gali būti tik tie, kurie turi tam laiko...

 Susitikimą vainikavo dainos ir padėkos už galimybę susitikti. Reikia išmokti gyvenimui dėkoti už tai, ką turi, tada jis padovanos mums tai, ko trūksta. Amžius nėra kelionės tikslas, bet kelionė.

Lilija Ivaškevičiūtė

Į viršų atgal
   
© Kauno Kristaus Prisikėlimo parapija, 2007–2021